Juttamusic optredens en instrumentenproeftuin op Nationale Molendag

Afgelopen zaterdag was het Nationale Molendag en Juttamusic was natuurlijk bij Molen de Kroon in Klarendal. De molen in Klarendal is een van de vaste leslocaties van Juttamusic. Het was stralend weer, dus we konden een fantastisch buitenpodium en een instrumenten proeftuin maken.
De meiden van Kidszang 7-9 jaar startten de dag met meerdere optredens. Ze begonnen met ‘Pyjamadag’ van Kinderen voor Kinderen en hadden daar natuurlijk hun outfit -met een onesie- helemaal op aangepast. Verder zongen ze mooie liedjes als ‘de Speeltuin’, ‘Hou van jezelf’ en ‘Als het avond is’. Bij het liedje ‘Als het avond is’ werd er enthousiast meegezongen door het publiek! Ik ben super trots op de meiden.

Kidszang 7-9 jaar

 

 

Optreden op de Nationale Molendag, Klarendal.

Juttamusic. Instrumenten proeftuin.

Proeftuin!

Bij de Molen was ook een instrumenten proeftuin te vinden, waarin kinderen allerlei instrumenten konden proberen. Voor het eerst een viool vasthouden en bespelen, hoe leuk is dat! Of trommels, ritme instrumenten, gitaren, piano enz. Een leuke manier om alvast rond te snuffelen en te kijken welke les jou leuk lijkt bij Juttamusic.