live-zang-zangeres-arnhem-events-bedrijven-bedrijf-thuis-huiskamer-optredenmuziekles-klarendalse-molen-muziekschool-arnhem-zangles-kinderen-muziekles-piano-jutta-musiczangles-kids-muziekles-kinderen-zangeres-arnhem

Ook de laatste twee weken voor de kerstvakantie is er op woensdagmiddag kindermuziek in Molen de Kroon in het Arnhemse Klarendal! Vanaf 13.30 uur zijn er muziek -en zanglessen in verschillende leeftijdsgroepen. Het is altijd een supergezellig sfeertje in de molen. Morgen zal ook de molenwinkel weer open zijn in de middag. Dit betekent dat ouders tijdens de lessen gewoon een heerlijk kopje koffie kunnen drinken, terwijl hun kids muziek of zangles krijgen. De molenwinkel is helemaal vernieuwd en ziet er heel knus uit. Vorige week was dit al erg gezellig. Het programma van de lessen:

13.30-14.15 Kennismaking muziek (6-7 jaar) .

  • Morgen spelen zij viool & gaan ze zingen. Natuurlijk in de sfeer van kerstmis! In deze groep zijn nog plekjes beschikbaar.

14.30 -15.00 uur Kennismaking muziek (4,5 – 6 jaar).

  • De kids hebben vorige week voor het eerst kennisgemaakt met de viool. Daar gaan we morgen mee verder… Instromen kan, er is nu nog 1 plek beschikbaar! 

15.00-15.30 uur De Hummeltjes (2,5 – 4,5 jaar). 

  • Aan de hand van het thema kerst wordt er gezongen en muziek gemaakt. In deze leeftijd is er ruimte voor beweging, spel en veel kleine instrumenten. Maar afgelopen weken hebben de kids uit deze groep ook al gesnuffeld aan de viool, piano en gitaar. En dat vonden zij heel erg bijzonder!

15.30-16.15 uur Kids zang (7-9 jaar).

  • De Sint is nog maar net vertrokken en de kerstboom is alweer in huis gehaald! We werken morgen aan ‘Niets is cooler dan kerstmis’  van Kinderen voor Kinderen. Daarnaast doen we in deze groep al spelenderwijs wat aan stemtechnieken. En we zingen naast Kinderen voor Kinderen ook liedjes in het Engels. ‘Little do you know’ is een mooie ballad, waar zelfs al kleine stukjes tweestemmig gezongen worden.

16.30-17.15 Kids zang (9-12 jaar).

  • In deze les wordt er al meer gewerkt aan de techniek van zingen! We werken zoveel mogelijk met leuke popsongs.

Zin om mee te doen? Kom gezellig langs op woensdagmiddag in de Molen. Liefs Jutta.